Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

CAIAC BIC TRINIDAD

Categorie:
Pret:
1500 RON
Imagini
CAIAC BIC TRINIDAD
CAIAC BIC TRINIDAD
CAIAC BIC TRINIDAD
CAIAC BIC TRINIDAD
CAIAC BIC TRINIDAD
CAIAC BIC TRINIDAD
Alte detalii

VAND CAIAC BIC TRINIDAD, SIT ON TOP, GALBEN, IDEAL PENTRU PLIMBARILE PE LAC, PE RAU CAT SI PE MARE. FOLOSIT DOAR DE CATEVA ORI.  STARE FOARTE BUNA. CU O GREUTATE DE 28 KG , POATE FI MANEVRAT FOARTE USOR. FOARTE INCAPATOR  AVAND O CAPACITATE MAXIMA DE 200 DE KG,  2 ADULTI SI UN COPIL DE 25 DE KG. POATE FI DOTAT SI CU MOTOR ELECTRIC. IMPECABIL

caiac , canoe , caiac gonflabil

Date de contact
Data anunt:
03-08-2012
Utilizator:
Telefon:
0723172263
Localitate:
constanta, jud. Constanta
Afisari: 7292
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.