Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand Barca

Categorie:
Pret:
800 EUR
Model:
CRESTLINER
Lungime:
3.80
Latime:
1.45
Capacitate persoane:
4
An fabricatie:
1999
Imagini
Vand Barca
Vand Barca
Vand Barca
Alte detalii

Producator CRESTLINER
Model TRIMARAN
Lungime 3.80 m
Latime 1.45 m
Pescaj 0.55 m
Greutate 80 kg
Capacitate 4 persoane
An fabricatie 1995
Stare ambarcatiune foarte buna

TRIMARAN CRESTLINER 4 PERSOANE, FUND DUBLU ( NESCUFUNDABILA ), STARE IMPECABILA, TELEFON CONTACT : 0722508458, pret negociabil.

barca de vanzare , barca cu motor , barca second hand

Date de contact
Data anunt:
05-09-2012
Utilizator:
Telefon:
0722508458
Localitate:
Bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 3133
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.