Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

cumpar salupa

Categorie:
Pret:
1 EUR
Lungime:
6-10 m
Latime:
2,2-2,5
Capacitate persoane:
6-10
Combustibil:
Benzina
Ore de functionare:
putine
Alte detalii

Cumpar salupa cabinata din fibra de sticla cu peridoc  ,posibilitate de dormit 2-4 persoane ,full accesorii.wc,dus,bucatarie,spatii depozitare Salupa si peridocul omologate / inmatriculate in ro si cu verificarile la zi.Pret negociabil in functie de salupa .Rog seriozitate si raspuns la mail sandidu@gmail.com

salupa de vanzare , salupa cu cabina , salupa second hand

Date de contact
Data anunt:
14-09-2013
Utilizator:
Telefon:
0743485921
Localitate:
tulcea, jud. Tulcea
Afisari: 884
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.