Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca Pneumatica

Categorie:
Pret:
0 EUR
Model:
Z - Ray Seies
Lungime:
toate
Latime:
toate
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
2011
Combustibil:
Benzina
Putere:
10
Timpi:
4
Imagini
Barca Pneumatica
Barca Pneumatica
Barca Pneumatica
Barca Pneumatica
Barca Pneumatica
Barca Pneumatica
Barca Pneumatica
Alte detalii

Dispunem de o mare varietate de Barci Pneumatice la cele mai competitive preturi de pa piata Europeana!!! Intra in www.nautica-jo-ray.com si o sa te convingi!!!

Sediul firmei noastre se afla in Spania, dar in preturile pe care o sa le vedeti la produsele noastre, includ si taxele de transport in ORICARE LOCALITATE DIN ROMANIA !!!!

barca pneumatica , barca ruseasca , barca pneumatica cu motor

Date de contact
Data anunt:
25-09-2011
Utilizator:
Telefon:
+670642694 / +973736651
Localitate:
Spania, jud. Bucuresti
Afisari: 3180
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.