Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

ambarcatiune agrement

Categorie:
Pret:
30000 EUR
Model:
ambarcatiune pentata
Lungime:
15,50 m
Latime:
3,70 m
Capacitate persoane:
12
An fabricatie:
2009
Combustibil:
Motorina
Model motor:
iveco
Putere:
125 cp
Capacitate rezervor:
600 l
Timpi:
4
Ore de functionare:
300
Locuri pentru dormit:
12
Imagini
ambarcatiune agrement
ambarcatiune agrement
ambarcatiune agrement
ambarcatiune agrement
ambarcatiune agrement
ambarcatiune agrement
ambarcatiune agrement
ambarcatiune agrement
ambarcatiune agrement
Alte detalii

fabricata in 2009, ambarcatiunea are 2 dormitoare si 2 paturi separate pt personal. are bucatarie complet utilata si echipata, sonar, statie emisie-receptie, toaleta cu dus si wc, boiler, generator curent. dotata cu tanc de 600 l pt apa potabila si pompa cu purificator pt apa menajera. tv, AC, 2 terase acoperite si loc pt facut plaja, lada frigorifica, veste de salvare, extinctoare, colaci de salvare, masa cu 2 banci din lemn.

nava pasageri , vapor agrement , nava transport persoane

Date de contact
Data anunt:
27-06-2011
Utilizator:
Telefon:
0744513263 / 00000000000
Localitate:
galati, jud. Galati
Afisari: 13641
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.