Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca ( lotca) lemn + camera locuit

Categorie:
Pret:
3990 EUR
Model:
Lotca
Lungime:
7
Latime:
1,4
Capacitate persoane:
6
Imagini
Barca ( lotca) lemn + camera locuit
Barca ( lotca) lemn + camera locuit
Barca ( lotca) lemn + camera locuit
Alte detalii

Barca de pescuit din lemn de tip lotca, inmatriculata, motor de 4cp (plus inca 1 motor de rezerva), barca este din lemn de brad si frasin, lungime 7m.
Loc de barca cu troliu mecanic, camera in pescaria din Portul Mangalia.

lotca de vanzare , barca din fibra , barca din lemn

Date de contact
Data anunt:
07-01-2013
Utilizator:
Telefon:
0755141420
Localitate:
Mangalia, jud. Constanta
Afisari: 9467
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.