Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

barca aluminiu ruseasca modulara NOUA

Categorie:
Pret:
900 EUR
Model:
Rusia
Lungime:
275
Latime:
118
Capacitate persoane:
2
An fabricatie:
1990
Imagini
barca aluminiu ruseasca modulara NOUA
barca aluminiu ruseasca modulara NOUA
barca aluminiu ruseasca modulara NOUA
barca aluminiu ruseasca modulara NOUA
Alte detalii

Vand barca ruseasca din aluminiu modulara niciodata montata, in cutie. barca este foarte stabila , spatioasa, se poate folosi si cu motor (recomandat intre 2-6 cp). vine cu absolut toate accesoriile. este un model care a fost fabricat in URSS. poate fi considerat unicat intrucat cred ca este singurul model nou .Pretul de 900 eur este fix 

Mai detin o barca la fel doar ca este utilizata.este varianta cu 4 module  avand lungimea de 3,70m.Aceasta se poate utiliza si doar cu 3 module. pretul pentru ea este de 800 eur fix.

barca , poate , module , pretul , model , considerat , unicat , intrucat , singurul , utilizata

Date de contact
Data anunt:
18-05-2019
Utilizator:
Telefon:
0763.941.138
Localitate:
Bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 1883
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.