Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca Bayliner

Categorie:
Pret:
34900 EUR
Model:
Bayliner 265
Lungime:
8
Latime:
2.83
Capacitate persoane:
4
An fabricatie:
2002
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Mercury
Putere:
250
Capacitate rezervor:
250
Ore de functionare:
74
Imagini
Barca Bayliner
Barca Bayliner
Barca Bayliner
Barca Bayliner
Barca Bayliner
Barca Bayliner
Barca Bayliner
Barca Bayliner
Barca Bayliner
Alte detalii
Grup sanitar cu dus , dus de punte , bucatarie , frigider , plita electrică , cuptor cu microunde , stație , sonar , casetofon , proiector cu telecomanda einch electric , coșuri pentru baloane anti fouling nou

electric , sanitar , punte , bucatarie , frigider , plita , cuptor , microunde , sonar , casetofon

Date de contact
Data anunt:
21-11-2018
Utilizator:
Telefon:
40766799707 / 0722483131
Localitate:
Pitesti, jud. Arges
Afisari: 664
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.