Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca Black Sea cu peridoc

Categorie:
Pret:
2800 EUR
Model:
BLack Sea 460 consola
Lungime:
4.6
Latime:
1.83
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
2009
Imagini
Barca Black Sea cu peridoc
Barca Black Sea cu peridoc
Alte detalii

Vand barca Black Sea 4.6 cu consola ,inmatriculata la capitania Snagov cu Certificat Ambarcatiune valabil pana in 2017, cu peridoc cu punte Knott 750 kg .
Barca este bine intretinuta , cu perne din piele , volan , guvernare , lumini navigatie si pompa santina .
Peridocul este facut pt aceasta barca , cu punte Knott 750 Kg .
OFER TRANSPORT PANA LA DOMICILIUL CLIENTULUI DACA SE SOLICITA,contra cost !

Se vand si separat :

barca 2000 eur

peridoc 800 eur

barca , knott , peridoc , punte , peridocul , santina , pompa , navigatie , facut , solicita

Date de contact
Data anunt:
11-02-2014
Utilizator:
Telefon:
0728188166
Localitate:
Campina, jud. Prahova
Afisari: 2836
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.