Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca Canadian

Categorie:
Pret:
3890 EUR
Model:
Canadian
Lungime:
445
Latime:
1,65
Capacitate persoane:
5
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Honda BF 20 D3 LHU
Putere:
20
Capacitate rezervor:
22 Original
Timpi:
4
Ore de functionare:
Putine
Imagini
Barca Canadian
Barca Canadian
Barca Canadian
Barca Canadian
Barca Canadian
Alte detalii

Barca Canadian 445, aluminiu marin, cu podina, volan, guvernare la distanta, spatii de depozitare in prova si pupa,motor Honda 20 cp 2009, elice 4 pale, 4 timpi, suport motor auxiliar inox reglabil + motor electric 62 lbs nou 2015, suport sonar si suport sonda sonar pe oglinda barcii, peridoc Reggiana 395 kg pe arcuri, basculabil, inmatriculabil, colac , veste salvare, vasle,rezervor original Honda, etc... barca usoara, spatioasa pentru plimbari si pescuit, consum foarte mic. Pentru cei interesati , pot trimite proba video pe Dunare. Negociabil

motor , suport , barca , sonar , pentru , honda , interesati , usoara , colac , veste

Date de contact
Data anunt:
07-07-2018
Utilizator:
Telefon:
0771402353
Localitate:
Craiova, jud. Dolj
Afisari: 831
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.