Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca cu motor

Categorie:
Pret:
12.50 EUR
Lungime:
5.8
Latime:
2.1
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
2008
Combustibil:
Benzina
Putere:
60
Ore de functionare:
30
Imagini
Barca cu motor
Barca cu motor
Barca cu motor
Barca cu motor
Barca cu motor
Alte detalii

Barcă nouă fibră de sticlă, lungime L5.8
lățime l 2.1, cu locuri de depozitare în față,lateral și spate care se pot închide cu volan. Peridoc nou înmatriculat și motor Mercury 60 CP nou(30 de ore de funcționare),viteza de deplasare cu doua persoane 58 km/h.
Prec 12.500  

sticl , lungime , locuri , depozitare , lateral , spate , nchide , volan , peridoc , nmatriculat

Date de contact
Data anunt:
13-07-2018
Utilizator:
Telefon:
0745605408 / 0752109902
Localitate:
Targu Mures, jud. Mures
Afisari: 846
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.