Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

barca cu motor si cabina

Categorie:
Pret:
13000 EUR
Model:
barca de lemn
Lungime:
7.5
Latime:
2.2
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
1960
Combustibil:
Motorina
Model motor:
volvo Penta
Putere:
18 kw
Capacitate rezervor:
30
Timpi:
4
Imagini
barca cu motor si cabina
barca cu motor si cabina
barca cu motor si cabina
barca cu motor si cabina
barca cu motor si cabina
barca cu motor si cabina
Alte detalii

Vand barca de lemn de stejar si mahon. motor diesel Volvo Penta MD2/16 Hp. Lungime 7,5 m. pot trimite mai multe poze sau detalii. Barca se poate vedea in Bucuresti.

barca , stejar , mahon , motor , diesel , volvo , penta , lungime , trimite , multe

Date de contact
Data anunt:
03-01-2018
Utilizator:
Telefon:
0751223366 / 725639429
Localitate:
bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 1719
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.