Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca din lemn cu vela Optimist

Categorie:
Pret:
4000 RON
Imagini
Barca din lemn cu vela Optimist
Alte detalii

Barca este construita din sipca de 7mm, are o lungime de 270cm, o latime de 131cm si o inaltime la centru de 47cm. Are un derivor central reglabil pe inaltime. Catargul este situat in partea din fata a barcii. Vela este Optimist si are o suprafata de aproximativ 3.3mp. Greutatea aproximativa, fara echipament, este de 40kg. Se poate transporta usor pe portbagajul oricarei masini. A fost testata si navigheaza foarte usor cu 2 persoane la bord pe un vant moderat. Este dotata auxiliar cu 2 rame. Poate fi propulsata de un motor de 4 cp.

O puteti vedea in functiune pe YouTube la link-ul urmator:
https://youtu.be/TDyxY55bTIY 

poate , inaltime , auxiliar , oricarei , masini , testata , navigheaza , foarte , persoane , moderat

Date de contact
Data anunt:
12-06-2019
Utilizator:
Telefon:
0723727007
E-mail:
Localitate:
Oltenita, jud. Calarasi
Afisari: 1010
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.