Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca fibra

Categorie:
Pret:
850 EUR
Model:
salupa
Lungime:
5,10 m
Latime:
1,76
Capacitate persoane:
6
Imagini
Barca fibra
Alte detalii

vand barca fibra sticla 4-6 pers ideal , poate fi  echipata cu motor de 10 - 20 cp ( o pune in glisaj). NU NECESITA INMATRICULARE (conform dispozitiei 677/2009 din Codul Navigatiei Civile pe apele interioare). Lungime 5.10 m, latime 1.76 m, pescaj 0.9 m,  ideala pentru deplasarea pe oricare din canalele deltei deoarece, avand pescajul foarte mic, poate patrunde pe orice tip de canal. Se comporta excelent si la navigatia pe mare.

BUCURESTI - poate fi si vizionata sau probata pe unul din lacurile capitalei. Barca este prevazuta si cu peridoc inmatriculabil.

barca de vanzare , barca cu motor , barca second hand

Date de contact
Data anunt:
11-04-2011
Utilizator:
Telefon:
0763.090.323 / 0746.096.299
Localitate:
Bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 12203
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.