Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

barca Fletcher marine

Categorie:
Pret:
2999 EUR
Model:
fletcher marine
Lungime:
4.5
Latime:
1.7
Capacitate persoane:
4
An fabricatie:
2010
Combustibil:
Benzina
Model motor:
honda
Putere:
4.5
Capacitate rezervor:
12
Timpi:
4
Ore de functionare:
100
Imagini
barca Fletcher marine
barca Fletcher marine
barca Fletcher marine
barca Fletcher marine
barca Fletcher marine
Alte detalii

Barca venita acum din germania, bimini top, are volan, 2 banchete, are toate actele barca motor si peridoc, peridocul se poate inmatricula, nu necesita permis si inscriere la capitanie. Stare perfecta pentru pretentiosi.

barca , poate , pentru , perfecta , stare , capitanie , inscriere , permis , necesita , inmatricula

Date de contact
Data anunt:
09-06-2021
Utilizator:
Telefon:
0765904925 / 0744925897
Localitate:
zimnicea, jud. Teleorman
Afisari: 698
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.