Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca Jeanneau

Categorie:
Pret:
8200 EUR
Model:
cap console 400
Lungime:
4 m
Latime:
1,87 m
Capacitate persoane:
7 persoane
An fabricatie:
2006
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Honda BF 40A
Putere:
40 cp
Capacitate rezervor:
50 L
Timpi:
4
Ore de functionare:
114
Imagini
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Barca Jeanneau
Alte detalii

Vand ambarcatiunde de agrement imatriculata la capitania Snagov, conditie absolut impecabila, lumini navigatie, sonar, vitezometru + busola, CD player maritim,trim and tilt Honda. Loc pentru 7 persoane, peridoc galvanizat UMBRA imatriculat Romania, ancora, veste de salvare, husa protectie. Pret achizitie euronautica 11.500E cu peridoc inclus. Barca se poate vinde si separat de peridoc. Rog seriozitate.

barca de vanzare , barca cu motor , barca second hand

Date de contact
Data anunt:
17-11-2011
Utilizator:
Telefon:
0721117851 / 0762803191
Localitate:
Bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 2862
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.