Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca marshall

Categorie:
Pret:
3500 EUR
Model:
M40R
Lungime:
360
Latime:
185
Capacitate persoane:
5
An fabricatie:
2007
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Evinrude
Putere:
20
Capacitate rezervor:
25
Timpi:
2
Ore de functionare:
200
Imagini
Barca marshall
Barca marshall
Barca marshall
Barca marshall
Barca marshall
Barca marshall
Alte detalii

Vand barca pneumatica cu chila rigida din fibra de sticla, Marshall 3.60m, ca si noua, gata de pus pe apa.
Import Italia
Unic proprietar, folosita foarte putin.
Completa cu accesorii necesare, colac salvare, ancora, bancheta, parasolar pliabil, consola de guvernare, motor Evinrude E20BF stare perfecta de functionare si peridoc Freetourist B250.
Ultimul pret 3500 euro.

barca , salvare , freetourist , peridoc , functionare , perfecta , stare , e20bf , evinrude , motor

Date de contact
Data anunt:
19-07-2021
Utilizator:
Telefon:
0745869583 / 0745869583
Localitate:
Bacau, jud. Bacau
Afisari: 470
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.