Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca pescuit cabinata

Categorie:
Pret:
27 EUR
Model:
Texas 640
Lungime:
6.44
Latime:
2.43
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
2008
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Suzuki DF 140 TL
Putere:
140CP
Capacitate rezervor:
135L
Timpi:
4
Ore de functionare:
88
Imagini
Barca pescuit cabinata
Barca pescuit cabinata
Barca pescuit cabinata
Barca pescuit cabinata
Barca pescuit cabinata
Alte detalii

Barca dispune de spatii de depozitare(cabina,cambuza si lateral)wc chimic,geamuri din sticla securizata ,ghiuveta ,miniaragaz ,masa cabina,spatiu de dormit 4 persoane,dus de punte retractabil,pompa santina automata,manuala,recipient frigider 67 litri, sistem de incalzire Webasto,sonar color Humminbird 595c,televizor color,antena TV marina,statie emisie receptie President,radio CD-DVD BOSS,4 boxe BOSS,2 acumulatori Bosch Silver 100mA,trim-tab(flapsuri) actionate hidraulic pupa ,claxon,proiector cu telecomanda wireless,,4 baloane de acostare,6 veste de salvare, 2 vasle de aluminiu,suport pentru 6 lansete,prelata de mars(inchide complet pupa),prelata spate tantari,prelata minitop, lumini de navigatie ,trimer ,vitezometru ,voltmetru,turometru cu sistem check, nivelmetru carburant, busola,colac,2ancore rabatabile,etc.Peridocul este inclus in pret.Reviziile,ITP-ul ,autorizarea Capitaniei la zi!!!

prelata , sistem , cabina , color , barca , aluminiu , inchide , lansete , pentru , suport

Date de contact
Data anunt:
17-09-2019
Utilizator:
Telefon:
0744340535 / 0721567386
E-mail:
Localitate:
Bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 1658
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.