Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca pneumatica Kolibri

Categorie:
Pret:
2150 RON
Model:
Km 260 cu podina tip carte
Lungime:
2.6
Latime:
1.4
Capacitate persoane:
2
An fabricatie:
2020
Imagini
Barca pneumatica Kolibri
Barca pneumatica Kolibri
Barca pneumatica Kolibri
Barca pneumatica Kolibri
Barca pneumatica Kolibri
Barca pneumatica Kolibri
Barca pneumatica Kolibri
Barca pneumatica Kolibri
Barca pneumatica Kolibri
Alte detalii
BARCA PNEUMATICA KM – 260. MATERIAL VERDE; CU FUNDUL PLAT SI PODINA RIGIDA PLIABILA. Lungimea, cm - 260. Latimea, cm - 140. Diametru balonului, cm - 38. Compartimente siguranta - 3. Supate de protectie la suprapresiune-2 buc. Greutataea suportata ca norma de siguranta pe un singur compartiment kg - 265 Locuri - 2. Putere motor maxim admis pe placa motor - 5.PH. Greutatea setului kg - 32. Dimensiunile pachet cm - 90 /40/35. SETUL CONTINE: Barca pneumatica buc – 1 + banda de protectie cu bordura antival in jurul barcii din cauciuc gros. Scaun tare buc - 2 culisabile pe lungimea barcii. Podina tego din placi mari legate intre ele pe toata suprafata fundului buc - 1. Cum se vede in poza. Pompa+furtun buc - 1. Vasle+bete buc - 2. Chit pentru reparatii buc - 1. Geanta de transport buc - 2. FACTURA. Certificat garantie 3 ANI pentru imbinari si material. Durata de viata exploatata zilnic in sezon minim 10 ANI. Produsul detine certificat conform normelor europene. Materialul folosit este VALMEX PRO BOATS 950g/m2 in 5 straturi,1 de tesatura dubla de nylon si 4 de polyvinylchlorid cu stratul exterior teflonat pentru protectie: Materialul este rezistent, la razele ultraviolete,combustibili,uleiuri,apa sarata, isi pastreaza caracteristicile de lucru pana la temperaturi de --30+60gr/C. ATENTIE!!! ALTI PRODUCATORI DIN UCRAINA FOLOSESC MATERIAL DE 850gr/m2 IAR COMERCIANTII DE LA NOI SPUN CA ESTE DE 1.100 gr/m2. Și încă o data atenție la garanție,garantia originala și care este valabila de la producator este 3 ANI, mentionat în talonul de garanție. Pentru mai multe detalii puteti suna la 0737045169 in orice zi inclusiv sambata si duminica de la ora 09.00 - 22.00. LIVRARE CU VERIFICARE GRASTIS PRIN CURIER.

pentru , material , protectie , certificat , barcii , garan , motor , siguranta , materialul , barca

Date de contact
Data anunt:
12-10-2020
Utilizator:
Telefon:
0737045169 / 0744350160
Localitate:
Hunedoara, jud. Hunedoara
Afisari: 346
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.