Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca ruseasca

Categorie:
Pret:
1500 RON
Model:
K 260-TL/TS cu suport pentru motor
Lungime:
2.6
Latime:
1 4
Capacitate persoane:
2
An fabricatie:
2020
Imagini
Barca ruseasca
Barca ruseasca
Barca ruseasca
Barca ruseasca
Alte detalii
Barca K 260 - TL/TS cu banda de protectie in jurul barcii și suport pentru motor inclus. Lungimea, cm - 260. Latimea,cm - 130. Diametru balonului, cm - 34. Compartimente siguranta - 2. Greutataea suportata ca norma de siguranta pe un singur compartiment kg - 220. Locuri - 2. Greutatea setului kg - 21. Dimensiunile pachet cm - 90/40/35. SETUL CONTINE: Barca pneumatica buc - 1. Scaun tare buc - 2. REGLABILE. Podina tego - 1 intre bancute din trei placi legate intre ele. Pompa+furtun buc - 1. Vasle+bete buc - 2. Chit pentru reparatii buc - 1. Geanta de transport buc - 1. Certificat garantie 3 ANI pentru imbinari si material. Factura,certificat garantie 3 ANI pentru imbinari si material. Durata de viata exploatata zilnic in sezon minim 10 ANI. Produsul detine certificat conform normelor europene. Materialul folosit este VALMEX PRO BOATS 950g/m2 in 5 straturi,1 de tesatura dubla de nylon si 4 de polyvinylchlorid cu stratul exterior teflonat pentru protectie: Materialul este rezistent, la razele ultraviolete,combustibili,uleiuri,apa sarata, isi pastreaza caracteristicile de lucru pana la temperaturi de --30+60gr/C. ATENTIE!!! ALTI PRODUCATORI DIN UCRAINA FOLOSESC MATERIALUL DE 850 gr/m2.UN MATERIAL DE CALITATE NET INFERIOARA,DE UNDE SI PRETUL ESTE FOARTE MIC SI IMBINARILE SUNT LIPITE CU ADEZIV.IAR VANZATORII DE LA NOI SPUN CA MATERIALUL ESTE DE 1.100 IN 5 STRATURI CA LA KOLIBRI. Și încă o data atenție la garanție,garantia originala și care este valabila de la producator este 3 ANI, mentionat în talonul de garanție. Pentru mai multe detalii puteti suna la 40737045169 in orice zi inclusiv sambata si duminica de la ora 09.00 - 22.00. LIVRARE CU VERIFICARE GRASTIS PRIN CURIER.

pentru , materialul , certificat , material , barca , siguranta , straturi , garan , garantie , imbinari

Date de contact
Data anunt:
12-10-2020
Utilizator:
Telefon:
0737045169 / 0744350160
Localitate:
Hunedoara, jud. Hunedoara
Afisari: 693
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.