Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca Smartfisher 19 cu motor Mercury 80

Categorie:
Pret:
14900 EUR
Model:
Smartfisher 19 cu motor Mercury 80 CP
Lungime:
5.80
Latime:
2.25
Capacitate persoane:
5
An fabricatie:
2019
Combustibil:
Benzina
Model motor:
4 timpi benzina
Putere:
80 CP
Capacitate rezervor:
65
Timpi:
4
Ore de functionare:
200
Imagini
Barca Smartfisher 19 cu motor Mercury 80
Barca Smartfisher 19 cu motor Mercury 80
Barca Smartfisher 19 cu motor Mercury 80
Alte detalii

De vanzare barca Smartfisher 19 cu motor Mercury 80 CP, totul in perfecta stare de functionare, barca a fost achizitionata si inmatriculata in 2019, motorul are 200 de ore de functionare. Lungime barca 5.80 m, latime 2.25 m, greutate 700 kg, rezervor benzina 70 litri, capacitate maxima 5 persoane. Viteza maxima de mars 50 km /h in functie de conditiile meteo. Se ofera factura fiscala.

Navigarea excelentă, performanța ridicată, conducere ușoară, abilitățile de glisare necompromise răspund așteptărilor celor mai exigenti pescari.

Smartliner Fisher 19 are o cabină asimetrică care oferă acces ușor la toate zonele. În interiorul cabinei, scaunul pilot și două scaune pliabile permit să se așeze 3 persoane, atunci când nu sunt utilizate, oferind spațiu suplimentar în cabină. Are si un depozit imens sub zona de cabină. In exterior pe puntea din spate pot sta 2 persoane pe scaunul auxiliar.

Smartliner Fisher 19 trece confortabil prin apele fluviale si maritime, prinderea în viraje este bună și arata o excelentă stabilitate.
 

persoane , barca , cabin , smartliner , fisher , excelent , scaunul , maxima , functionare , pliabile

Date de contact
Data anunt:
16-08-2020
Utilizator:
Telefon:
0721081226 / 0721078955
Localitate:
Tulcea, jud. Tulcea
Afisari: 737
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.