Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

barca tip catamaran

Categorie:
Pret:
2000 EUR
Model:
Catamaran
Lungime:
400
Latime:
200
Capacitate persoane:
6
Imagini
barca tip catamaran
barca tip catamaran
barca tip catamaran
barca tip catamaran
barca tip catamaran
barca tip catamaran
Alte detalii

Barca tip catamaran adusa de afara 400x200 Bordaj mare super stabila practic nu misca pe apa deci nu exista riscul de a te rasturna niciodata. Barcile tip Catamaran si Trimaran sunt cele mai stabile si cele mai sigure barci in ceea ce reprezinta siguranta pe apa. Datorita formei ei are si un pescaj foarte mic. Spatiul interior este mare,are multe locuri de depozitare ceea ce se vede si din poze. Barca este perfecta,tapiteria noua. Barca probata o singura data de mine pe apa,pluteste si nu atinge fundul inclusiv pe apa de 20 cm pot demonstra asta cu filmare. Nu raspund la mesaje din lipsa de timp rog pe cei interesati sa ma contacteze la telefon0742313039 .Va multumesc.

barca , catamaran , interior , multe , locuri , depozitare , perfecta , tapiteria , probata , singura

Date de contact
Data anunt:
26-11-2020
Utilizator:
Telefon:
0742313039
Localitate:
Drobeta Turnu Severin, jud. Mededinti
Afisari: 1191
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.