Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Barca Walker Bay+motor SUZUKI 2.5CP nou

Categorie:
Pret:
1150 EUR
Model:
Walker Bay Angler RID 310R
Lungime:
310
Latime:
183
Capacitate persoane:
4
An fabricatie:
2005
Combustibil:
Benzina
Model motor:
SUZUKI
Putere:
2.5
Capacitate rezervor:
1L
Timpi:
4
Ore de functionare:
3
Imagini
Barca Walker Bay+motor SUZUKI 2.5CP nou
Barca Walker Bay+motor SUZUKI 2.5CP nou
Barca Walker Bay+motor SUZUKI 2.5CP nou
Barca Walker Bay+motor SUZUKI 2.5CP nou
Barca Walker Bay+motor SUZUKI 2.5CP nou
Barca Walker Bay+motor SUZUKI 2.5CP nou
Alte detalii

Vand barca Walker Bay Angler RID 310R din ABS. Estetic si functional in stare foarte buna. Capacitate 4 persoane, extrem de stabila. Motorul este nou, an fabricatie 2018, in 4 timpi si rezervor incorporat de 1 Litru, cu aproximativ 3-4 ore de functionare. Posibilitate montaj vela(are catarg).


Barca se afla in Comuna Dumbraveni, Judetul Vrancea (drumul european E85 la jumatatea distantei dintre Focsani si Ramnicu Sarat)


Pret:1150 EURO Negociabil.

barca , drumul , montaj , catarg , comuna , dumbraveni , judetul , vrancea , european , functionare

Date de contact
Data anunt:
21-07-2021
Utilizator:
Telefon:
0769003601
Localitate:
Dumbraveni, jud. Vrancea
Afisari: 302
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.