Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Bayliner 1750LS

Categorie:
Pret:
11999 EUR
Model:
BAYLINER
Lungime:
5.2
Latime:
2.1
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
1995
Combustibil:
Benzina
Model motor:
MERCRUISER
Putere:
135 CP
Capacitate rezervor:
100
Timpi:
4
Ore de functionare:
500
Alte detalii

Vand barca Bayliner 175OLS cu motor inboard  Mercruiser 135 CP,inmatriculata stare impecabila, Peridoc inmatriculat. Revizii la timp, motor perfect functional sonar, servodirectie, minitop,  .Pentru mai multe detalii sunati la nr. de telefon 0728980908

motor , barca , functional , telefon , sunati , detalii , multe , pentru , minitop , servodirectie

Date de contact
Data anunt:
28-04-2021
Utilizator:
Telefon:
0728980908
Localitate:
FOCSANI, jud. Vrancea
Afisari: 504
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.