Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Caiac Hobie Mirage i9s

Categorie:
Pret:
1000 EUR
Imagini
Caiac Hobie Mirage i9s
Alte detalii

http://www.hobie-kayak.com/?mod=content§ion=Overview&id=192
Este un caiac gonflabil, foarte putin folosit si este in stare foarte buna!Sunt primul proprietar si a fost achizitionat de la reprezentanta HOBIE din Romania acum 3 ani. A fost depozitat NUMAI UMFLAT la temperaturi peste 0 grade, agatat in garaj. Nu are gauri sau reparatii.
incluse: geanta transport, pompa, padela, scaun, sistemul de pedalare MIRAGE DRIVE, toate ORIGINALE
extra : carma mare+ cea standard; finuri turbo ST +cele standard
Foarte manevrabil, foarte stabil, viteza decenta
Poze la cerere, 50kb e prea putin pentru a vedea ceva, ca idee aveti linkul.
Caiacul are reviewuri internationale de 5 stele!
Se poate inainta si pescui in acelasi timp din el, cu experienta se poate sta in picioare. Este o adevarata masinuta de pescuit la rapitori sau de plimbat!
pret nou: 2500EUR+extrasurile

caiac , canoe , caiac gonflabil

Date de contact
Data anunt:
22-09-2013
Utilizator:
Telefon:
0723580393
Localitate:
Brasov, jud. Brasov
Afisari: 5242
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.