Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Caiace

Categorie:
Pret:
100 RON
Imagini
Caiace
Caiace
Caiace
Caiace
Caiace
Caiace
Caiace
Caiace
Alte detalii

Modele caiac si canoe. Sunt fabricate din lemn si furnir, de mana, sunt acvatice (nu se deterioreaza pe apa) si sunt foarte detaliate.

Specificatii:

Caiac est-groenlandez, scara mare, 1/10, 45 cm lungime, 5 latime

Caiac est-groenladez, scara mica, 1/20, 25 cm lungime, 2.5 latime

Canoe indiana, scara 1/20, 20 cm lungime, 3 cm lungime.

Preturi separat:  Scara mare: 50 Ron

                              Scara mica: 30 Ron

Pret luate impreuna: 100.

 

 

scara , lungime , caiac , canoe , latime , modele , luate , separat , preturi , indiana

Date de contact
Data anunt:
22-02-2018
Utilizator:
Telefon:
0733340306
Localitate:
Bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 612
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.