Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Cantieri di pisa

Categorie:
Pret:
990000 EUR
Model:
AKIR 25 DS
Lungime:
26m
Latime:
6m
Capacitate persoane:
9 ospiti
An fabricatie:
1995
Combustibil:
Motorina
Model motor:
MAN
Putere:
2200 HP
Capacitate rezervor:
9000 L
Timpi:
4
Ore de functionare:
rifati complect Categorie B2 10 ore
Locuri pentru dormit:
9 ospiti , cabine separate echipaj
Imagini
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Cantieri di pisa
Alte detalii

Akir 25ds este un yacht foarte luxurios construit de firma Cantieri di pisa in Italia in anul 1997 , este riconstruit intern si techincal ,motori, instrumenti ,aerul conditionat etc...in anul 2006-2008 ,este un yacht cu un confort foarte alt , are licenta de ( CHARTER ) inchiriat si echipaj care in acest caz este foarte comod cine vrea sa il foloseasca pentru el si in acelasi timp si sa faca afaceri pentru toate cheltuielile mantenimentului in tote partile marilor,motori sint riconstruiti refacuti ,( B2 ) sint ca si noi , are steag Englez .

Akir are , 4 cabin dintre care 2 cabine matrimoniale, 1dubla , 1 cabina dubla si un pat in plus , echipajul are cabini aparte, foarte confortable si luxurioase , bucatarie interna si externa  completa , toti sistemi electronici exemplu tv, cd , sterio etc.. sint noi ,toti sistemi electrici sint refacuti nou pompe ,cablaturi ,idraulic,etc un investiment total  de aproape 300 000 €  documentat, pentru refacutul motorilor un investiment total de  aproape 90000 € .

Akir se poate inchiria in seson pe saptamina la prezul intre 27000 € si 33000 € sau la zi 3890 € , Akir a fost inchiriat in fiecare seison cu mult succes .

Akir are una Valoare de lista in moment dupa tote riconstruirile interne si externe ,dindui un ambient foarte  elegant de Euro 1.300.000 €, pentru o vinzare mai rapida doresc un pret de 990.000 €  .  ( sint interesat si la oferte serioase .)

Akir desigur ca are si jetski pentru a avea si fun si divertiment in Golfuri si desiguri si barci de salvatagi sau de a se sposta dintro parte in alta pe mare dexemplu a ajunge strandurile sau restaurantele in Golfuri.

Akir este localizat in moment in zona de Palma di Malorca  in Porto vechio

Va rugem la  interes  sa contatati numeri de cell. 0039 3924812733 sau 0039 346 8797784 , cu respect ... Firma Vals Yachting

yacht de vanzare , yacht de lux , yacht-uri second hand

Date de contact
Data anunt:
02-11-2012
Utilizator:
Telefon:
0745921403
Localitate:
Arad, jud. Arad
Afisari: 15683
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.