Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Consola comanda barca

Categorie:
Pret:
5500 RON
Imagini
Consola comanda barca
Consola comanda barca
Consola comanda barca
Consola comanda barca
Alte detalii

Consolă comandă utilizată (10 ore) cu baza din tablă de aluminiu, bord din plastic Impax® injectat în matriță închisă și parbriz curbat din plexiglass termoformat nou/neutilizat + volan model Sport (cu 3 spițe) nou/neutilizat + casetă de direcție Ultraflex model T67 nouă/neutilizată + cablu de guvernare/de direcție Ultraflex model M58 lungime 17 ft./5,18 metri nou/neutilizat = 5.500 lei.  Contact 0731.660.109.

neutilizat , model , ultraflex , direc , consol , metri , lungime , guvernare , cablu , caset

Date de contact
Data anunt:
24-04-2018
Utilizator:
Telefon:
0731.660.109
Localitate:
Sector 1, jud. Bucuresti
Afisari: 663
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.