Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Cruiser Bayliner cu peridoc

Categorie:
Pret:
18500 EUR
Model:
Bayliner Cierra Sunbridge 2655
Lungime:
7,82m
Latime:
2,64m
Capacitate persoane:
8
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Mercury 5.0MPI, 2013-5ani garantie
Putere:
260 CP
Capacitate rezervor:
200L
Timpi:
4
Ore de functionare:
12
Imagini
Cruiser Bayliner cu peridoc
Cruiser Bayliner cu peridoc
Cruiser Bayliner cu peridoc
Cruiser Bayliner cu peridoc
Alte detalii

Inmatriculate. Motor injectie absolut nou 5 ani garantie de producator. Transum,Caseta de directie, Bord, Guvernare,absolut noi, montate 2013 in service autorizat Mercury. Ceasuri de bord Smart Kraft cu computer. Sonar Lowrance Mark 5x DSI. Consum 25L/ora. Toate dotarile interioare si exterioare,(audio, frigider, aragaz, sanitare, redresor, lumini, etc),functioneaza perfect. Spatiu de dormit pt 4 pers. Tratament Antivegetativ aplicat in acest sezon. Barca si peridocul intretinute ireprosabil de catre un iubitor al naturii. Ideala pentru agrement sau pescuit in Delta Dunarii.

absolut , antivegetativ , tratament , aplicat , dormit , acest , sezon , perfect , redresor , sanitare

Date de contact
Data anunt:
14-06-2013
Utilizator:
Telefon:
0721368118
Localitate:
Pitesti, jud. Arges
Afisari: 10978
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.