Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

De vanzare Barca Fletcher Dorado

Categorie:
Pret:
4600 EUR
Model:
Fletcher Dorado Sunseeker
Lungime:
5.6
Latime:
2
Capacitate persoane:
6
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Suzuki
Putere:
65
Capacitate rezervor:
25
Timpi:
2
Imagini
De vanzare Barca Fletcher Dorado
De vanzare Barca Fletcher Dorado
De vanzare Barca Fletcher Dorado
De vanzare Barca Fletcher Dorado
Alte detalii

De vanzare
Barca Fletcher Dorado + motor Suzuki 65 cp + peridoc galvanizat

iluminare pt navigatie + far de navigatie, rezervor de 25l, motorul porneste de la contact are si alternator, baterie noua, 2 scaune inalte,bancheta spate si canapelele interioare din piele, mocheta, pompa de santina electrica, busola, ancora, stingator, balize, vesta de salvare, racheta semnalizare S.O.S, motor suzuki 65 cai cu trim electric si injectie, peridoc galvanizat.
Barca este echipata si gata de pescuit sau agrement; este radiata si are toate actele necesare.

Pret: 4 600€ Neg
                    TEL: 0745031644
                             0741452424

salupa de vanzare , salupa cu cabina , salupa second hand

Date de contact
Data anunt:
20-05-2011
Utilizator:
Telefon:
0741452424 / 0745031644
Localitate:
braila, jud. Braila
Afisari: 19139
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.