Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

De vanzare yacht Azimut 46

Categorie:
Pret:
270000 EUR
Model:
Azimut 46
Lungime:
14.65 m
Latime:
4.40 m
Capacitate persoane:
12
An fabricatie:
2006
Combustibil:
Motorina
Model motor:
2xCATERPILLAR
Putere:
2x375
Capacitate rezervor:
1700
Timpi:
4
Ore de functionare:
500
Locuri pentru dormit:
3 cabine
Imagini
De vanzare yacht Azimut 46
De vanzare yacht Azimut 46
De vanzare yacht Azimut 46
De vanzare yacht Azimut 46
De vanzare yacht Azimut 46
De vanzare yacht Azimut 46
Alte detalii

Este un yacht modern, bine intretinut, avand doua motoare de 510 CP fiecare, echipate pentru off-shore de croazieră si este dotat cu sisteme de navigatie GPS, instalatie de aer conditionat, echipament de securitate pentru toti pasagerii, plute si veste de salvare, loc de plaja pe punte si platforma pentru acces baie in mare.

pentru , yacht , conditionat , platforma , punte , plaja , salvare , veste , plute , pasagerii

Date de contact
Data anunt:
22-06-2018
Utilizator:
Telefon:
0723.932.221 / 0731.567.076
Localitate:
Constanta, jud. Constanta
Afisari: 1221
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.