Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

EVINRUDE 225hp. 151ore

Categorie:
Pret:
5500 EUR
Model:
EVINRUDE
Combustibil:
Benzina
Putere:
225
Timpi:
2
Ore de functionare:
151
Stare tehnica:
Foarte buna
Imagini
EVINRUDE 225hp. 151ore
EVINRUDE 225hp. 151ore
EVINRUDE 225hp. 151ore
Alte detalii
EVINRUDE 225hp + guvernare hidraulica cizma xxl 30 inch an 2002 doar 151 ore de functionare vine cu control si toate sistemele hidraulice si guvernare hidraulica , 2 ceasuri , rezervor de ulei ,manuale este inca pe palet nu a fost folosit in romania

guvernare , hidraulica , evinrude , 225hp , cizma , functionare , control , toate , sistemele , hidraulice

Date de contact
Data anunt:
29-06-2017
Utilizator:
Telefon:
0743100100
Localitate:
Bucuresti , jud. Bucuresti
Afisari: 869
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.