Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

husa bimini top parasolar

Categorie:
Pret:
11 EUR
Imagini
husa bimini top parasolar
husa bimini top parasolar
husa bimini top parasolar
husa bimini top parasolar
husa bimini top parasolar
Alte detalii

Bimini top,,Parasolar,,
Acest ansamblu este destinat protectiei solare.
Constructia acestui ansamblu este din teava de inox sau aluminiu cu chituri de asamblare din inox,tesutul din partea de sus poate fi
-CORDURA        nu are garantie
-VALMEX         garantie 3ani
-SUNBRELLA   garantie 5ani
Pentru confectionarea acestui ansamblu,,Bimini-top,,nu este nevoie de prezenta ambarcatiuni la atelier.      
tel : 0762665059 / 0744565595         

ansamblu , garantie , bimini , acestui , cordura , 0762665059 , atelier , ambarcatiuni , prezenta , nevoie

Date de contact
Data anunt:
08-06-2017
Utilizator:
Telefon:
0762665059 / 0762665059
Localitate:
Corbeanca, jud. Ilfov
Afisari: 820
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.