Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

husa de stationare si transp cu chinga

Categorie:
Pret:
11 EUR
Imagini
husa de stationare si transp cu chinga
husa de stationare si transp cu chinga
husa de stationare si transp cu chinga
husa de stationare si transp cu chinga
husa de stationare si transp cu chinga
husa de stationare si transp cu chinga
Alte detalii

   Husa de stationare si transport cu chinga de strangere,este acea husa destinata stationari atat pe apa sau uscat [peridoc], cat si in timpul transportului.
Husa de stationare si transport cu chinga,acopera barca pana la nivelul de sub bordajul ambarcatiuni,chinga impreuna cu cei doi cricheti de strangere permite husei o strangere si o intindere perfecta pe chila ambarcatiuni.
Husa de stationare si transport cu chinga se poate confectiona din mai multe materiale ex.cordura,pvc,valmex,sunbrela,fas,etc,indiferent de materialul care se foloseste ca tesut principal se pun dubluri  in toate locurile unde exista riscul de tocire a tesutului principal.La materialele impermeabile cauciucate ,,care nu respira,,se pun prize de aer pt.a evita condensul.La husele care prezinta riscul de a se aduna apa se pun dispozitive pt. a evita strangerea apei.
Materialul care se va folsi la confectionarea acestor huse,va imprima  durata de viata,,garantia,, acesteia.
Recomandat material CORDURA        nu are garantie
                                                PVC                   garantie 2ani
                                                VALMEX          garantie 3ani
                                                SUNBRELLA    garantie 5ani
Pentru confectionarea acestor modele de huse  este nevoie de prezenta ambarcatiuni la atelier.
www.huse-prelate.ro
tel : 0762665059
tel : 0744565595

chinga , garantie , stationare , strangere , transport , ambarcatiuni , confectionarea , cordura , valmex , materialul

Date de contact
Data anunt:
03-07-2017
Utilizator:
Telefon:
0762665059 / 0762665059
Localitate:
Corbeanca, jud. Ilfov
Afisari: 450
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.