Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Motoare MARINER 2 timpi, 40 CP

Categorie:
Pret:
1500 EUR
Combustibil:
Benzina
Putere:
40 CP
Timpi:
2
Stare tehnica:
Buna
Imagini
Motoare MARINER 2 timpi, 40 CP
Motoare MARINER 2 timpi, 40 CP
Motoare MARINER 2 timpi, 40 CP
Motoare MARINER 2 timpi, 40 CP
Motoare MARINER 2 timpi, 40 CP
Motoare MARINER 2 timpi, 40 CP
Alte detalii

Ofer spre vânzare DOUĂ motoare MARINER. Unul funcționează (cel de culoare gri), este inscripționat, pentru care ofer garanție, celălalt este neinscripționat și nu funcționează. Motoarele provin din Danemarca. Prețul pentru amândouă este 1500 EUR - negociabil. Ofer factură.

• Motor în 2 timpi
• 40 cai putere
• pornire la sfoara
• cizma lunga
• 1 motor 72 kg

Video demonstrație a motorului funcționabil:
https://youtu.be/KDgG0zk80nw

Album foto:
https://imgur.com/a/JCaCUlw

motor , ioneaz , ionat , pentru , https , nzare , motorului , lunga , video , demonstra

Date de contact
Data anunt:
04-04-2019
Utilizator:
Telefon:
0722990084 / 0722990084
Localitate:
Arad, jud. Arad
Afisari: 681
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.