Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

motor inboard Volvo Penta AQ1110/100

Categorie:
Pret:
3500 EUR
Model:
VOLVO PENTA AQ 110/100
Combustibil:
Benzina
Putere:
110
Timpi:
4
Ore de functionare:
3
Stare tehnica:
Noua
Imagini
motor inboard Volvo Penta AQ1110/100
motor inboard Volvo Penta AQ1110/100
Alte detalii


motor Vplvo Penta AQ110/100 , cu RK efectuat cu piese originale din Suedia, fara rodaj efectuat, cu doar 3 ore de functionare pe bancul de probe,consum 8 l/h, cu turatie max. de 5000 rot/min, se vinde dotat complet, avind toate accesoriile  ca: inversor cu transmisie in Z, panou comanda cu cablajul de legatura cu motorul, cablurile de transmisie de la controler acceleratie la motor, controller acceleratie original Volvo Penta,

motor , penta , efectuat , transmisie , acceleratie , cablajul , inversor , panou , comanda , cablurile

Date de contact
Data anunt:
17-06-2017
Utilizator:
Telefon:
0722426880
Localitate:
TITAN, jud. Bucuresti
Afisari: 4167
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.