Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Mot.outboard stare perfecta cu acte

Categorie:
Pret:
150 EUR
Model:
Johnson. Evinrude.mercury
Combustibil:
Benzina
Putere:
8
Timpi:
2
Ore de functionare:
Putine
Stare tehnica:
Foarte buna
Imagini
Mot.outboard stare perfecta cu acte
Mot.outboard stare perfecta cu acte
Mot.outboard stare perfecta cu acte
Alte detalii
Cumpărate si Europa cu acte in regula,Nu au fost folosite in Romania..la vanzare ofer proba, Preț afisat este/buc.si numai cumpărate toate,..la buc.Pret discutabil

europa , regula , folosite , romania , vanzare , proba , afisat , numai , toate , discutabil

Date de contact
Data anunt:
27-07-2017
Utilizator:
Telefon:
0751927739
Localitate:
Tg-Mures, jud. Mures
Afisari: 918
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.