Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Peridoc Role Ellebi Lbn 16a

Categorie:
Pret:
1000 EUR
Imagini
Peridoc Role Ellebi Lbn 16a
Peridoc Role Ellebi Lbn 16a
Alte detalii

Vand URGENT peridoc (role) reglabil ellebi varianta lbn 16 a.Este inmatriculat bucuresti.Dimensiuni de gabarit:lungime:615cm,latime:192 si inaltime:138.
greutate propie 210kg,greutate maxima autorizata 860kg necesita 2 role schimbate,an fabricatie 1990.imatriculat ro 1000eur Tel:0763783842

peridoc barca , peridoc ieftin , peridocuri de vanzare

Date de contact
Data anunt:
08-01-2012
Utilizator:
Telefon:
0763783842
Localitate:
Bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 2667
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.