Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Peridocuri

Categorie:
Pret:
3500 RON
Imagini
Peridocuri
Peridocuri
Alte detalii

Confectionez peridocuri pentru orice tip de barca . Folosesc punti Knott sau de Oltcit cadru zincat sau grunduit si vopsit.Peridocurile contin role pentru chila Knott, roata de manevra Knott , cupla Knott, troliu , instalatie electrica si suporturi laterale.Toate peridocurile sunt omologate RAR si parasesc atelierul cu numere rosii provizorii!!!!!!!. Rog seriozitate !!!! Tel. 0756.792.251.

peridoc barca , peridoc ieftin , peridocuri de vanzare

Date de contact
Data anunt:
20-03-2012
Utilizator:
Telefon:
0756.792.251
Localitate:
Galati, jud. Galati
Afisari: 3977
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.