Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Ponton Doc plutitoc Dock

Categorie:
Pret:
49 RON
Imagini
Ponton Doc plutitoc Dock
Ponton Doc plutitoc Dock
Ponton Doc plutitoc Dock
Ponton Doc plutitoc Dock
Ponton Doc plutitoc Dock
Ponton Doc plutitoc Dock
Alte detalii

Dock-uri plutitoare
Pretul este orientativ pentru oferta va rugam sa ne solititati o oferta.
Te-ai gândit vreodată să-ți extinzi docul curent? Sau construiți un doc complet nou pe proprietatea de pe malul mării , malul lacului sau malul barajului ? Poate că nu ați avut în vedere avansarea în proiect, deoarece pare prea complicată. Noi vă putem ajuta.

De ce Dock-uri plutitoare?
Produsele noastre sunt fabricate în Europa și construite la o calitate europeană și conform standardelor europene. Cu noi, siguranța e mereu pe primul loc

Transformare ușoară
Clienții noștri spun că cea mai bună parte a utilizării unui Dock este versatilitatea sa unică, deoarece poate fi configurată într-un fel astăzi și dacă nevoia Dumneavoastra se schimba , puteti sa il reconfigurati. Mai mult, docurile noastre nu se suprancălzesc la soare, permițând astfel utilizarea pe tot parcursul anului (Rezistența la radiații UV)

Dock-urile plutitoare pot fi utilizate la :
• Pontoane
• Dezvoltarea zonelor private/ ansambluri rezidentiale
• Parcuri / Rezervatii naturale
• Hoteluri / Restaurante
• Zone de recreere, tabere la mare, stranduri
• Sporturi nautice
• Porturi (Marinas)
• Evenimente speciale
• Aplicatii Industriale / Situatii de urgenta
• Lacuri private pentru pescuit amator
• Ponton/rampa pentru jet ski
• Ponton/rampa pentru barci

Avand in vederea diversitatea nevoiei , totodata si a posibilitati multiple de ansamblare , pentru a primi o oferta avem nevoie exact de cateva informatii referitoare la utilizare produselor .
Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie telefonic sau prin email .

PRETUL MENTIONAT NU ESTE REAL , PENTRU A PRIMI PRETUL EXACT, VA RUGAM SA NE SOLICITATI O OFERTA

pentru , oferta , plutitoare , pretul , malul , informatii , ponton , rampa , noastre , deoarece

Date de contact
Data anunt:
28-05-2019
Utilizator:
Telefon:
0742697048
Localitate:
tulcea, jud. Tulcea
Afisari: 686
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.