Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Salupa beyliner si peridoc

Categorie:
Pret:
15500 EUR
Model:
u0218alupa beyliner - caprycuddy 2152
Lungime:
6,7
Latime:
2,4
Capacitate persoane:
8
An fabricatie:
1991
Combustibil:
Benzina
Putere:
169 kw
Capacitate rezervor:
200 litri
Timpi:
4
Imagini
Salupa beyliner si  peridoc
Salupa beyliner si  peridoc
Salupa beyliner si  peridoc
Salupa beyliner si  peridoc
Alte detalii
Șalupa beyliner - caprycuddy 2152 impecabila , inmatriculata in romania in august 2018, doua motoare : 169 kw inboard si 7.3 kw motor outboard !!! echipa complete pentru maritim si fluvial cu aparatura noua ! super intretinuta si istoric proprietar ! lungime 6.7 m peridoc cu doua axe inmatriculat romania ! detalii echipamente in poze anexate . spatiu pentru dormit la interior si toaleta ecologica !

romania , pentru , alupa , intretinuta , toaleta , interior , dormit , spatiu , anexate , echipamente

Date de contact
Data anunt:
02-09-2018
Utilizator:
Telefon:
0730182892
Localitate:
Ploiesti, jud. Prahova
Afisari: 462
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.