Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Salupa Inmatriculata

Categorie:
Pret:
2350 EUR
Model:
Salupa Inmatriculata
Lungime:
5.54
Latime:
2.26
Capacitate persoane:
6
Imagini
Salupa Inmatriculata
Salupa Inmatriculata
Salupa Inmatriculata
Salupa Inmatriculata
Salupa Inmatriculata
Salupa Inmatriculata
Alte detalii

Salupa 6 persoane , INMATRICULATA , Lungime 5.54m, latime 2.26m , pescaj 0.35m, idela pentru pescuit, plaja, agrement, guvernare, tapiserie piele- scaunele se rabateaza si se fac pat, lumini navigatie, claxon, indicatoare bord, multiple spatii pentru depozitare bagaje , perfecta stare !

Pentru mai multe detalii la tel
0745334898

Pret 2350 Euro negociabil

pentru , salupa , lumini , 0745334898 , detalii , multe , stare , perfecta , bagaje , depozitare

Date de contact
Data anunt:
29-11-2020
Utilizator:
Telefon:
0745334898 / 0757686892
Localitate:
Bicaz, jud. Neamt
Afisari: 1069
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.