Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Se vinde barca agrement

Categorie:
Pret:
135000 EUR
Model:
Four winns freedom 170
An fabricatie:
2017
Model motor:
Evinrude E-Tec 115 cai
Putere:
115
Ore de functionare:
14
Imagini
Se vinde barca agrement
Se vinde barca agrement
Se vinde barca agrement
Se vinde barca agrement
Alte detalii
Bună ziua! Vând ambarcațiune de agrement cu tot cu motor! Model ambarcațiune : Four Winns Freedom 170 Model motor: Evinrude E-Tec 115 CP An motor: 2017 Ore de funcționare: 14 Prelată de mars GPS / Sonar: Lowrance Elite 4 HDI Preț 13.500 Euro negociabil in limita bunul simt! Pentru alte detalii, vă rog sunați la numarul de telefon 0751 511 331! Multumesc!

motor , ambarca , model , negociabil , telefon , numarul , detalii , pentru , bunul , limita

Date de contact
Data anunt:
11-07-2018
Utilizator:
Telefon:
0751511331
Localitate:
Tulcea, jud. Tulcea
Afisari: 594
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.