Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand barca 3,9 m GFK Germania

Categorie:
Pret:
1500 EUR
Model:
GFK
Lungime:
3,9
Latime:
1,5
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
2012
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Johnson
Putere:
4 cp
Capacitate rezervor:
1,5
Timpi:
2
Ore de functionare:
100
Imagini
Vand barca 3,9 m GFK Germania
Vand barca 3,9 m GFK Germania
Vand barca 3,9 m GFK Germania
Alte detalii

Barca este adusa din germania, are acte de provenienta, nu necesita permis sau inscriere la capitanie, a fost probata pe dunare si merge foarte bine, este foarte stabila. Nu ma intereseaza schimburi, pretul este fix. Am si motoare de 20 CP preturi de la 150 euro

foarte , barca , merge , motoare , pretul , schimburi , intereseaza , stabila , dunare , adusa

Date de contact
Data anunt:
22-02-2021
Utilizator:
Telefon:
0765904925 / 0744925897
Localitate:
zimnicea, jud. Teleorman
Afisari: 1803
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.