Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand barca agremen cabinata

Categorie:
Pret:
9200 EUR
Model:
Glastron
Lungime:
5.2
Latime:
2
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
1998
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Yamaha
Putere:
115
Capacitate rezervor:
55
Timpi:
4
Ore de functionare:
280
Imagini
Vand barca agremen cabinata
Vand barca agremen cabinata
Vand barca agremen cabinata
Vand barca agremen cabinata
Vand barca agremen cabinata
Alte detalii

Vand barca agremen cabinata, fibra sticla, model Glastron, stare perfecta , inmatriculata, motorizare Yamaha de 115cp, persoane 6, sistem audio Akai, prelata de mars si prelata stationare. Se vinde cu peridoc inmatriculat. Pret: 9200 euro discutabil. Tel. 0784.203.132

prelata , barca , 115cp , inmatriculat , peridoc , vinde , stationare , audio , sistem , persoane

Date de contact
Data anunt:
09-11-2017
Utilizator:
Telefon:
0784203132
Localitate:
bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 1040
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.