Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand barca Al. cu peridoc si motor

Categorie:
Pret:
3000 EUR
Model:
Marine 15 F
Lungime:
4,30 m
Latime:
1,55 m
Capacitate persoane:
4
An fabricatie:
2008
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Evinrude 15
Putere:
15 CP
Capacitate rezervor:
20 l
Timpi:
2
Ore de functionare:
foarte putine
Alte detalii

Vand barca din aluminium  marca MARINE 15 F in stare perfecta,peridoc marca Relian cu structura metalica zincata,ireprosabil si motor Evinrude 15 CP ,doi timpi,pornire la sfoara,cantareste 36 kg. cu putine ore de functionare ,in stare foarte buna.

marca , stare , barca , motor , functionare , putine , cantareste , sfoara , pornire , timpi

Date de contact
Data anunt:
11-02-2018
Utilizator:
Telefon:
0744.501.321
Localitate:
bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 820
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.