Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand barca Bayliner Capri

Categorie:
Pret:
13490 EUR
Model:
Bayliner Capri 1750 CH
Lungime:
5.35
Latime:
2.20
Capacitate persoane:
9 locuri
An fabricatie:
2000
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Mercruiser 3.0 L
Putere:
135 cp
Capacitate rezervor:
100
Timpi:
4
Ore de functionare:
370
Imagini
Vand barca Bayliner Capri
Vand barca Bayliner Capri
Alte detalii
Vand barca Bayliner Capri 1750 CH Motor Mercruiser 3.0 Litri Consum redus (10-11%) Perfecta pentru plimbari cu familia sau prietenii dar si pentru sporturi nautice Barca funtioneaza impecabil Revizii efectuate recent Aspect vizual foarte bun Muzica cu casetofon Alpine si statie Alpine impreuna cu boxe marine Clarion Se vinde impreuna cu prelata originala si baloane de acostare Are toate actele valabile inclusiv Itp valabil Inregistrata la Capitania Snagov Se poate viziona si testa pe lacul Snagov Pretul este negociabil

barca , impreuna , snagov , pentru , alpine , toate , marine , clarion , vinde , prelata

Date de contact
Data anunt:
07-06-2018
Utilizator:
Telefon:
0751306306
Localitate:
Fundeni, jud. Bucuresti
Afisari: 647
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.