Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand barca cu motor

Categorie:
Pret:
3200 EUR
Model:
Nufarul
Lungime:
5m
Latime:
1,8m
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
2013
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Yamaha
Putere:
25
Capacitate rezervor:
25l
Timpi:
4
Imagini
Vand barca cu motor
Alte detalii

Barca este Nufaru de 5 m lungime, de curand adaugat un cheson mare in plus fata de dotarea cu care a fost cumparata. Unic proprietar.
Motorul este achizitionat second-hand, are segmentare facuta curand este in 4 timpi , Yamaha. Functioneaza foarte bine.

curand , barca , achizitionat , functioneaza , yamaha , timpi , facuta , segmentare , second , motorul

Date de contact
Data anunt:
26-06-2018
Utilizator:
Telefon:
0740086424 / 0743811729
Localitate:
Tulcea, jud. Tulcea
Afisari: 684
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.