Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand barca cu motor cabinata si Peridoc

Categorie:
Pret:
8900 EUR
Model:
Britney
Lungime:
5,65
Latime:
2,26
Capacitate persoane:
12
An fabricatie:
2012
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Honda
Putere:
150
Capacitate rezervor:
120
Timpi:
4
Ore de functionare:
50
Imagini
Vand barca cu motor cabinata si Peridoc
Vand barca cu motor cabinata si Peridoc
Vand barca cu motor cabinata si Peridoc
Vand barca cu motor cabinata si Peridoc
Vand barca cu motor cabinata si Peridoc
Vand barca cu motor cabinata si Peridoc
Alte detalii

Vand barca cu motor cabinata, Britney Tullio Abbate, inmatriculata, cu motor Honda 150, in stare perfecta, guvernare hidraulica, prelata, sonorizare, 4 boxe 200w, 6/12 persoane. 8900 euro .nrgociabil! Am si peridoc, care se vinde separat! Tel. 0784203132

motor , barca , separat , vinde , peridoc , nrgociabil , persoane , sonorizare , prelata , hidraulica

Date de contact
Data anunt:
06-08-2021
Utilizator:
Telefon:
0784203132
Localitate:
bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 1203
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.