Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand barca fibra de sticla

Categorie:
Pret:
800 EUR
Model:
Catamaran
Lungime:
3.6
Latime:
1.5
Capacitate persoane:
4
Model motor:
-
Putere:
-
Capacitate rezervor:
-
Ore de functionare:
-
Imagini
Vand barca fibra de sticla
Vand barca fibra de sticla
Vand barca fibra de sticla
Alte detalii

Vand barca fibra de sticla fabricata in Germania, foarte stabila, se preteaza pentru motor cu cizma lunga de 4CP pana la 10CP. Date tehnice L 3.6m, l 1.5m, greutate 120kg.

Persoana si numar de contact: Trica Vasile 0745521435

barca , lunga , vasile , trica , contact , numar , persoana , 120kg , greutate , tehnice

Date de contact
Data anunt:
29-07-2018
Utilizator:
Telefon:
0745521435 / 0726443461
Localitate:
Bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 651
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.